Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Premiär de luxe

Event inställt

Premiär de luxe

Biljetter från 850,00 SEK

Plats

Datum

7 maj 2022 18:00 - 22:30

Beskrivning

Välkommen till en Premiärkväll med extra allt! Vi har samlat de fyra Premiär-kockarna från i höstas för en gemensam gastronomisk upplevelse. Temat för kvällen är Svensk vår och nedan följer menyn i stora drag:

- Mingelmat av Daniel Lundberg. "Aptitretare från hav och land". Till detta ett glas mouserande. (mingel 18-19 i foajén)

- Förrätt av Ola Lindberg. Morot - Spetskål - Sparris - Mynta. Ett glas vin ingår.

Huvudrätt av Petter Hegnelius. Vårlamm - morötter - sparris - friterad rapsblomma. Ett glas vin ingår.

Dessert av Kerstin Bergman. Rabarber – vit choklad – körvel – citrus. Dessertvin ingår.

Observera att vinpaket eller alkoholfritt alternativ ingår i biljettpriset.

Arrangör

Vi som driver Matcoma gillar mat i alla dess former och skepnader, framförallt i nya roliga utföranden och i kombination med andra uttryck.

Vi fokuserar på att skapa event i nya miljöer, med unika sammanslagningar och oväntade resultat.

Parallellt driver vi även vårt projekt Premiär, som syftar till att erbjuda amatörkockar en plattform för att ta första steget ut i restaurangvärlden.

Vi ses!

Lokal

Folk Mat & Möten Folk Mat & Möten, OLOF PALMES PLATS 1, 214 44 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.