Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

• PREMIÄR • Club Tropical • DJ Joswa 30/11

Eventet är avslutat

• PREMIÄR • Club Tropical • DJ Joswa 30/11

Från 89,00 SEK

Plats

Datum

30 nov 2019 22:00 - 1 dec 2019 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

🌴🌴🌴Lönehelgen är runt hörnet och vi välkomnar er ännu en gång till Premiären för Göteborgs hetaste klubb: CLUB TROPICAL 🌴🌴🌴

Nattens musik levereras av Göteborgs favorit 🎧 DJ Joswa 🎧 som kommer som vanligt att få dig att gå loss på dansgolvet och känna dig som hemma med den magin han skapar med sin musik.

Och för alla er Salsalovers, till Europa kommer Jhoan Mendoza direkt från Peru med alla sina musikaliska framgångar. Syftet är att sprida latinoamerikansk musik runt om i världen. Jhoan Mendoza är mycket känd bland sina landsmän som ”Chacaloncito”

Kom och njut av alla era favoritarytmer: 🎶Reggaeton / Merengue / Bachata / Salsa / Cubaton / Timba / Baile Funk / Hip Hop / AfroBeats 🎶 m.m

Det är vårdad klädsel som gäller.

Arrangör

Lokal

Löfqvist & Vi AB (Arkaden) Löfqvist & Vi AB (Arkaden), Östra Hamngatan 40, 411 07 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer