skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Powerplant + Kerosene Kream

Eventet är avslutat

Powerplant + Kerosene Kream

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

15 feb 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Band: Powerplant
Support: Kerosene Kream
DJ: Fast Money Music
15 februari, Hus 7
Insläpp: 19.00
Live: ca 20.00
Åldersgräns: 18+ år

Lyssna upp nu alla post-punkers! För nu blir det GIG!

Powerplant är weirdomusik av och för weirdos. Massa synth, skramliga gitarrer och slanig sång. Allt är perfekt! Man älskar varje sekund av det och gör man inte det kan man nog helt enkelt inte så mycket om musik.

Släppte en svingrym-EP 2023 som heter Grass. Vad refererar dom till med en sån titel? Lyssna här: Deras bandbio på Spotify är bara massa fyrkanter och ett hjärta. det säger väl egentligen allt. Huvudet förstår det inte, men hjärtat gör det helt enkelt.

Vilka spelar support då? Jamen det enda bandet i Stockholm som skulle kunna bära detta tunga ansvar på sina axlar såklart. Kerosene Kream! Bandet som gav ett soundtrack till att vara aken två dagar i streck, injicerat marmeladkulor rätt in i ögonen samt älska varje sekund av det.

DJ för kvällen är Fast Money Music. JAG VET INGENTING OM DENNA DJ. Är det en ensam man on a mission eller är det kollektiv? Vem vet? Vill man veta? JA! Eller? Musik blir det i alla fall och snabbt kommer det gå!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer