POPupSTHLM presenterar ASKA

28 okt 2016 18:00 - 29 okt 2016 18:00

Rosendals Trädgård, Rosendalsvägen 38, 115 21 Stockholm

Vi har bjudit hit Fredrik Berselius och hans restaurang Aska från New York City för 2 magiska kvällar ute på Rosendals Trädgård den 28-29 oktober.

Fredrik flyttade från Stockholm till NYC för ungefär 16 år sedan för att följa sin dröm om att ta det skandinaviska köket till staterna och bli en kock att räkna med. Resultatet blev Aska som öppnade i Brooklyn 2012. Efter stående ovationer och en Michelinstjärna var det dags för Fredrik att hitta en ny plats och i juli i år återuppstod Aska på en ny adress.

I en gammal industrilokal i Williamsburg, med 24 platser i matsalen, serverar Fredrik mat inspirerad av sitt svenska arv blandat med sina NYC-upplevelser. Menyerna ändras efter säsong och tillgång på råvaror och varje rätt berättar sin egen historia.

I slutändan är det enkelt, en restaurang ska göra folk lyckliga och leverera en upplevelse som stannar med en länge.

Så kom och låt oss göra er lyckliga!

Middagen intas vid ett långbord i växthus och består av 5 rätter med utvalda drycker.

Så funkar det:

Du väljer vilken dag du önskar gå och köper därefter din middagsbiljett samt dryckesbiljett. Du väljer antingen dryckesbiljett alkohol eller dryckesbiljett alkoholfri. Det går alltså inte att endast köpa middagsbiljett. Vegetarisk meny går att få. Maila oss isf och meddela.

Dagarna innan middagen kommer mer utförlig info via mail. Är ni flera i samma sällskap som bokar var för sig men önskar sitta ihop? Maila isf info till oss så vi kan placera er ihop. info@popupsthlm.com. Har ni andra frågor så är det bara att höra av sig till samma mail.

Endast förköp gäller och återköp görs endast i väldigt speciella fall.

Varmt välkomna!

Elin&Daniella

Middag fredag 28/10

Stängd

Middag lördag 29/10

Stängd

Dryckespaket alkohol

Stängd

Dryckespaket alkoholfritt

Stängd