Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Popscen Norrbotten - Moa Berglund & Febern ft Sunny

Eventet är avslutat

Popscen Norrbotten - Moa Berglund & Febern ft Sunny

Från Gratis

Plats

Datum

1 nov 2022 19:00 - 20:30

Beskrivning

Popscen Norrbotten kommer till Älvsbyn!

Artister: Moa Berglund & Febern ft Sunny


Ordinare pris: 100:-

Gratis för SMÄKKmedlemmar och alla under 20 år.

Tider att ha koll på: Mingel och häng från 18.30, gig från 19.00.

Medarrangörer: SMÄKK (Stimulans av Musik inom Älvsby Kommun)

Länk till livestream: https://linktr.ee/popscen

MOA BERGLUND

Moa Berglund bor i Älvsbyn, är utbildad fysioterapeut och har eget företag. Musiken är en stor del av hennes liv, både att lyssna på men också skriva eget.

“Musik har alltid varit mer än bara skapande, det har och är min terapi genom mångt och mycket. Det finns en möjlighet att uttrycka sig både i melodi, text och rytm för att nå fler med sitt budskap eller att någon kan känna igen sig”.

FEBERN

Febern grundades 2020 av Erik Gotfredsen och Anton Jonsson ur askan av gamla gymnasieband och en gemensam kärlek till electro, disco, synth och 80-tal, som en omöjlig Miami-illusion i ett skoningslöst vintermörker. Med maskiner och sequencers som övriga bandmedlemmar mejslade de fram ett nytt sound, blastad ur walkmans och frambrusad genom slitna VHS-band, kombinerad med modern elektronisk pop och tintad med neonfilter.

Febern rör sig i hybridvärlden mellan livemusicerande och DJ-framträdande. Live kopplas synthar, trummaskiner, liveinstrument och rörlig bild ihop till en audiovisuell upplevelse, och på en spelning i hemstaden belönades de med full pott och utnämndes till ”det häftigaste stan har sett på länge”.

SUNNY

Sunny Björkén är singelaktuell med låten ”Samma språk” Det är musik för rusiga nätter, stadsvyer från utsiktsberg och vansinnessnabba cykelturer genom lummiga villaområden, vemodig vita-sneakers-pop med skimrande produktion och kristallklara texter.

Sunny är bosatt och uppvuxen i Piteå, har skrivit låtar sen tidiga tonåren och blev för tre år sen utvald till musikprojektet BD Talent lett av bl.a. låtskrivaren David Lindgren Zacharias (Jubël, Clara Klingenström m.fl.). Via projektet fick hon kontakt med låtskrivaren och producenten Joel Werner, och tillsammans arbetade de fram ”Samma språk” via sessioner i Luleå och Stockholm.

Sunny berättar:

- Vi satt i studion i Luleå och var så fokuserade på att spela in idén att Joel missade taxin till flyget. Min pappa fick rycka in och skjutsa honom och gasa på lite extra. Hade han kommit fram en minut senare så hade boardingen stängt.

----

POPSCEN NORRBOTTEN

En gång i månaden. Live med artister från Norrbotten.

Irl och onlinerunt om i Norrbotten.

Från Kulturcentrum Ebeneser och BD Pop - till dig. Med stöd från Kulturrådet och Sparbanken Nord.

We love local music.

#popscennrbt #welovelocalmusic #bdpop #kulturcentrumebeneser

Instagram: https://www.instagram.com/popscennrbt/

Lokal

Forum Älvsbyn Forum Älvsbyn, Medborgargatan 2, 942 33 Älvsbyn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer