Eventet är avslutat

Pop-Up Schubert-Sveriges modernaste schubertiad: Norrahammar

Gratis

Plats

Datum

4 nov 2021 16:00 - 16:45

Beskrivning

En knasig pianist och en äkta operasångerska tar publiken på ett festligt musikaliskt äventyr med mycket sång, musik,skapande och skratt. Publiken får sjunga, dansa och skratta. Tillsammans skapar vi nytt, både dikt och ton.

Medverkar gör operasångerskan Nina Ewald och pianisten Karin M Nilsson

Ett evenemang för alla mellan 3-110 år, stora och små tillsammans. 

Oreserverade platser finns för sista minuten besökare.

Mer info på Karin M, Pop-Up Schubert

En produktion av Karin M Music Sweden och Göteborgs Liederkollektiv med stöd av Jönköpings Kommun Kultur-och Fritidsförvaltningen samt Staten Kulturråd.

Arrangör

Ett nätverk av sångare, pianister, lyriker och ljudproducenter som vill verka för liederkonstens forlevnad och utveckling. 

Lokal

Industrimuseet i Norrahammar Industrimuseet i Norrahammar, Hammarvägen 39, 562 32 Norrahammar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.