skip to main content

Pop-up med Yankho

Pop-up med Yankho

Från Gratis

Plats

Datum

2 jul 2024 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

**Titel: Popup med Janko**

**Arrangör:** Skurups Folkets Hus och Park I samarbete med Skurups Kommun

**Plats:** Skurups folkets hus & park

**Datum & Tid:** 2 juli 2024, 14:00

**Typ:** Konsert

**Kategori:** Familj

**Underkategori:** Barn & ungdom

**Biljettpris:** Gratis - 100,00 SEK

Gör er redo för en energifylld eftermiddag med det sprudlande Popup-konserten med Janko på Skurups Folkets Hus och Park! Kom och upplev en konsert där familjens yngsta musikälskare får stå i centrum.

Janko, känd för sina medryckande melodier och färgstarka framträdanden, kommer att leverera en show full av sång, dans och skoj. Det här är det perfekta tillfället att introducera barn och ungdomar till musikens glädjefyllda värld, där de kan sjunga med, dansa loss och till och med lära sig nya låtar.

I de vackra omgivningarna av Skurups Folkets Hus och Park kan ni njuta av en dag fylld med kreativitet och gemenskap. Ta med picknickfilt och mellanmål, och förbered er för en oförglömlig musikalisk eftermiddag. Med biljettpriser som sträcker sig från helt gratis till endast 100 SEK, är detta en fantastisk möjlighet för alla familjer att delta och göra sommaren ännu mer minnesvärd.

Missar du Popup med Janko, missar du en chans att skapa varaktiga minnen med de allra minsta musikälskarna i familjen. Sätt ett kryss i kalendern för 2 juli – vi ser fram emot att se er där för en dag fylld av lek, musik och skratt!

Lokal

Skurups folkets hus & park, Per Henriksgatan 2, 274 32 Skurup

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer