Pontus Fällman, elgitarr

Eventet är avslutat

Pontus Fällman, elgitarr

Plats

Datum

21 mar 2022 19:00 - 20:00

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat jazz

Måndagen den 21:a mars bjuder Pontus Fällman in till sin examenskonsert. I sitt examensarbete har han jobbat med att integrera koncept hämtade från sina förebilders musik och med detta som utgångspunkt skapat eget material. Kvällen kommer bjuda på ett varierat program med allt från blues och swing till blåskvintett med nylonsträngad gitarr. 

Pontus Fällman - Gitarrer och komposition

Kalle Johansson - Piano

Olle Lannér Risenfors - Kontrabas

Henrik Jäderberg - Trummor 

Selma Pinton - Sång

Linnea Jonsson - Trumpet 

Kleer Suursild - Altflöjt

Elias Fridolfsson - trombon 

Tilde Schweitzer - Trombon 

Filippa Hedberg - Basklarinett

Arrangör

Lokal

Kungasalen - utan körläktare Kungasalen, Kungliga Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.