Polskans historia med Magnus Gustafsson

Eventet är avslutat

Polskans historia med Magnus Gustafsson

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

3 dec 2019 19:00 - 21:00

Beskrivning

Välkommen till öppen föreläsning om polskans historia med Magnus GustafssonTisdag 3 december kl 19 på Eric Sahlström Institutet
Magnus Gustafsson är filosofie doktor i musikvetenskap och har under många bedrivit forskning kring olika stilar och låttyper inom svensk folkmusik vid bl.a. Lunds och Göteborgs universitet. Han är en av grundarna till Smålands musikarkiv och Korrö Folkmusikfestival. Under många år har Gustafsson varit gästlärare på olika musikutbildningar i Norden bla Eric Sahlström Institutet. Är riksspelman och medlem i grupperna Sågskära, Bålgetingen och Höök. Nu forskar han bl.a. om spelmansböcker, medeltida ballader, folkliga koraler och populära melodiers vandringar. 

Fri Entré. Biljett krävs. Fikaservering

Lokal

Bruksgatan 3, 748 50 Tobo

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.