Eventet är avslutat

Polsk helkväll i Gamlestaden

200,00 SEK

Plats

Datum

5 dec 2021 18:00 - 23:00

Beskrivning

OBS! Ändrade planer, vi kommer få vara på ÖGAT denna polska afton då det blivit förhinder att komma in till Polska föreningen vid Gamlestads Torg. Men ha förtröstan Ögat är vackert. Det kommer bjudas på traditionell polsk soppa, en rustik huvudrätt och den  berömda polska ostkakan. Kocken och guiden presenterar maten tillsammans och dj Technicolor spelar musik. Välkommen till trevlig kväll i gemenskap.
Nazdrowie!

Samling: 18:00 (Ögat)
Mat: 18:30
Konsert: 19:00
Guide: Lena Torquato Lidén
Dj: Technicolor

Arrangör

Nu skapas en ny mötesplats och scen i Gamlestan (GBG) driven av ideella krafter för alla som vill vara kreativa och finna gemenskap i östra Göteborg. www.ögat.net

Lokal

Ögat Ögat, Götaholmsgatan 22, 415 01 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.