Polen Resan

Polen Resan

Från 2.996,00 SEK

Plats

Beskrivning

Nordla event AB anordnar bussresa till Polen. 

Åldersgräns är 21år, medtag giltig id handling.

Artister kommer bokas löpande till resan 

Fartyget seglar mellan Karlskrona och Gdynia och kommer vara chartrad av Nordla  Datum 19 april  till 21 april . I resans pris ingår  buss, hytt

Färja  är  MS/Stena Spirit. 

När vi ankommer Gdynia finns det möjligheter och åka med på en utflykt till Stutthof koncentrationsläger mot avgift, buss och guidad tur kostar 700kr. 

Pris  med  allt utan buss 2295kr 

Färjan  avgår från Karlskrona kl 19.30

Ankommer till Gdynia kl 8.45  

Avgår från Gdynia kl 19.30 

Ankommer till Karlskrona kl 08.00


Lokal

Stenungsunds Station , Stenungsund, 44431 Stenungsund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer