Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Poison Ruin + Axe Rash + VIDRO

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Poison Ruin + Axe Rash + VIDRO

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

13 sep 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Band: Poison Ruin
Support: Axe Rash + VIDRO
DJ: Dead Rhythm
13 september, Hus 7
Insläpp: 19.00
Live: ca 19.30
Åldersgräns: 18+ år

Största punkhajpen sen senaste punkhajpen! Äntligen i Sverige! Poison Ruin är från USA men dyrkar uppenbarligen Europa: Det är riddare, det låter som brittisk anarkopunk gjorde på 80-talet men duktigt uppblandat med hemsökta synthar och garagerock.

Den 13 september spelar de på Hus 7. På med din bästa ringbrynja och tajtaste jeans!

Som om det inte var nog med Poison Ruin spelar även stans råaste band: Axe Rash. Finns det ett exempel på när de:

1. Inte gett allt?
2. Inte sålt tvärslut ett gig?

Nej. Trots att det är svårt med dubbelnegationer så fattar ni grejen: Fullt ös, extrem stress att skaffa biljett om du vill ösa kungligt i september.

Välkomna också Stockholm Punk/HC Super Stars: VIDRO. Nyss hemkomna från en bejublad USA-turne, särskilt tillfrågade av Poison Ruin att spela. Mid-tempo anarko-realness med minimalistiska texter på svenska och ett psykotiskt sväng.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer