skip to main content

Poetisk middag i framtiden

Sista chansen

Poetisk middag i framtiden

Från 255,00 SEK

Plats

Datum

29 maj 2024 17:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen att delta i en poetisk middag i framtiden
Konstnären Jeanette Schäring ”Viskans dotter” bjuder in till en konstnärlig middag och performance. Med sig har hon matkreatören Kenta Frimodig, musikern Julia Stokes och filosofen Jessica Schäring.

I ett minne av den vita textila linneduken, koloniseringen av växter och jordbrukets urgamla fynd med den vilda världen serveras den veganska middagen under himlens blå med sång, ritualer, berättande och samtal.
Med ett förhållningssätt till att odla och äta mat, som kommer att vara mer emot restaurerande av mångfald och hälsa, där allas vår erfarenhet, kommunikation och framför allt vår fantasi spelar roll under denna framtidens middag, “vi rör om i den jäsande mjölksyrade burken, maler blå majs, samlar in vilda blommor, berättar middagssagorna om att äta och att bli uppäten och om att resa i cybernetiska framtiden”

Arrangör

Nu skapas en ny mötesplats och scen i Gamlestan (GBG) driven av ideella krafter för alla som vill vara kreativa och finna gemenskap i östra Göteborg. www.ögat.net

Lokal

East.square, Hornsgatan 1, 415 03 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer