skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Pleased to please

Eventet är avslutat

Pleased to please

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

2 sep 2023 18:00 - 19:00

Beskrivning

En föreställning med varm humor och poesi där publiken får träffa de tre influerarna Majken, Britta och Peggy som förevisar rytmisk gymnastik i Idla-gymnastisk-anda, husmoderstips och sexualundervisning à la Inge och
Sten. Allt för att öka välfärden i ditt liv och i världen.

För regin står Olle Sarri.

Under våren gjorde föreställningen succé på Prague Fringe Festival, och nu ges den i svensk översättning i en exklusiv föreställning på Massums café! 

Begränsat antal biljetter! 

Tapastallrik: 150 kr, kan bokas via Massum cafés fb-sida samt telefon 076-1372019.
Mat: kl 19.30.
Dryck öl, vin och alkoholfritt finns från kl 17.

KEL är kända för sina roliga och underfundiga föreställningar som ofta hämtar inspiration från husmodersböcker från 30-, 40- och 50-talet. KELs föreställningar innehåller alltid mycket musik.

Lokal

Massum Café, Toftingevägen 6, 764 93 Väddö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer