Plastic Paddy

Plastic Paddy

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

6 dec 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Plastic Paddy 

Höstsäsongen avslutas med en verkligen välkommen och härlig gäst – Falubandet Plastic Paddy som spelat på Wasabryggeriet nio gånger så här långt. De har nästan satt huset i gungning med sin rytmiska och medryckande irländska folkmusik. Under 2022 firade bandet sitt 30-årsjubileum, egentligen är gruppen äldre än så. 1988 framträdde man för första gången för betalande publik, på Café Lyktan på Folkets hus i Falun. Plastic Paddy har spelat i bystugor, på festivaler – t o m på Peace and Love, i konsertlokaler, på pubar i Dalarna, runt om i Sverige, några gånger i Norge och Finland. Med åren har den irländska repertoaren blivit alltmer mixad med egna kompositioner. Gruppen består av Eamonn O´Reilly – sång, gitarr och true stories Janne Åslund – fiol, Eva Kvarnström – dragspel och piano, Erik Westholm – flöjt, Magnus Hellsing – flöjter och whistle samt Andrew Scott – dans

Biljetterna släpps onsdag 15 november.

Förköp fram till klockan 18 konsertdagen. Ev. kvarvarande biljetter säljs vid entrén.


Lokal

Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 78433 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer