Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Plaståterbruk på Makerspace Magneten

Eventet är avslutat

Plaståterbruk på Makerspace Magneten

Från Gratis

Plats

Datum

28 jan 2019 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Nu har vi byggt färdigt två Precious Plastic maskiner. Dessa gör det möjligt för oss (inklusive dig!) att förvandla plastavfall till nya föremål. Magiskt tycker vi!

Under denna workshop kommer vi att tillverka skålar i olika former för att ni ska få en introduktion till maskinerna och därefter kunna skapa fritt. Gå gärna in på Precious Plastic hemsida för mer info och deras Bazar för inspiration: https://preciousplastic.com/

Denna workshop är gratis, vi står för material, alla redskap, instruktioner och du kommer att åka härifrån med en egen designad och helt unik skål, samt kunskap i hur du kan återbruka plast för att skapa andra nya föremål.

Workshopen är för alla intresserade vuxna/unga vuxna från 15 år och inga förkunskaper behövs. Det är begränsat antal platser, så om du är intresserad och vill vara med så anmäl dig här på Billetto.

Vart? Makerspace Magneten är Hässleholms öppna verkstad och här finns det plats och möjlighet att vara kreativ och skapa saker, du kan bland annat jobba med trä, textil, lera, cyklar och färg.

Lokal

Magneten Magneten, Väpnaregatan 6, 281 50 Hässleholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer