Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Pizzetti Messa di Requiem med Mikaeli kammarkör

Eventet är avslutat

Pizzetti Messa di Requiem med Mikaeli kammarkör

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

23 nov 2019 18:00 - 19:00

Beskrivning

VÄLKOMMEN
till S:ta Clara kyrka
lördag 23 november kl 18.00

Messa di Requiem

Mikaeli kammarkör bjuder denna gång på den stora körmusiken – a cappella och i många stämmor. Musik som passar i S:ta Clara kyrkas ljusa och klangvänliga akustik. 

Judith Bingham har för dubbelkör tonsatt en gripande text om två vänner, två uteliggare på Londons gator som återskapar minnet av en Kristusupplevelse. Ett tidigt verk av Sven-David Sandström som bygger på ett tema av barocktonsättaren Telemann följs av Pizzettis väldiga mässa - musik i en vacker, egenartad blandning av gregorianik och senromantik. Och suggestiva klanger i ortodox tradition får avsluta programmet. Den polske tonsättaren Penderecki har tonsatt, liksom många före honom, den berömda texten Song of Cherubin – mystik och jubel blandas i änglalik lovsång.

 • Ildebrando Pizzetti: Messa di Requiem (1922)
 • Judith Bingham: Winter’s Pilgrimage (2006)
 • Sven-David Sandström: Es ist genug (1986)
 • K. Penderecki: Song of Cherubin (1987)

Välkommen hälsar
Mikaeli kammarkör och Anders Eby

Lokal

S:ta Clara kyrka S:ta Clara kyrka, Klara Östra kyrkogata 7-9, 111 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.