Event inställt

Pizzakväll på Garveriet tillsammans med Sign Up teckensång

150,00 SEK - 295,00 SEK

Plats

Datum

3 apr 2020 17:00 - 20:00

Tags

Beskrivning

Garveriet bjuder till en pizzakväll utöver det vanliga! 

Vi har bjudit in Sign Up till vår pizzakväll som sjunger och spelar pop, rock, schlager och visor med Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation (TAKK).
Tillsammans med publiken så kommer det att skapas en show fylld av musik och glädje.
Välkommen att sjunga, dansa och teckna med Sign Up!

När: 3 april 
Tid: 17.00-20.00 (Garveriet har öppet till 23.00)
Var: Garveriet i Floda
Ingår:
Pizza och show med Sign UP
Pris:
295kr per person (dryck får köpas till)

Vedugnsbakade surdegspizzor med säsongens finaste råvaror som topping. Pizzan tillagas i vår vedeldade ugn med samma omsorg om råvarorna som alltid hos oss och med mathantverket i fokus – en hantverkspizza helt enkelt.

Vår lokal är handikappanpassad och det finns parkering i anslutning till Garveriet. För att alla ska kunna komma till oss.

Hoppas vi ses!!

Arrangeras i samarbete med ABF.

Arrangör

www.garveriet.se

Lokal

Garveriet i Floda Garveriet i Floda, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.