skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

PINK FRIDAY

Eventet är avslutat

PINK FRIDAY

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

24 maj 2024 22:00 - 25 maj 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

**Titel: PINK FRIDAY**

**Arrangör: Ballin_Stockholm**

**Plats: Copacabana**

**Typ: Fest**

**Kategori: Musik**

**Underkategori: Övrigt**

**Biljettpris: 100,00 SEK - 150,00 SEK**

**Tid & Datum: 24 maj 2024, kl. 22:00**

Ta en paus från vardagen och dyk in i en värld av rosa glädje vid vår PINK FRIDAY fest! Ballin_Stockholm presenterar en kväll där musiken inte bara hörs, den känns! Förbered dig för en oförglömlig natt på den exotiska och pulserande nattklubben Copacabana.

PINK FRIDAY är inte bara en fest – det är en fest för sinnena! Kom och upplev en kväll fylld med oväntade musikaliska överraskningar, där "övrigt" betyder att vi kastar in allt från DJs som spelar de senaste hitsen till liveakter som får hjärtat att pumpa.

Med biljettpriser som startar från endast 100,00 SEK, är detta en upplevelse du inte vill missa. Samla dina vänner, klä upp dig i dina finaste rosa kläder och gör dig redo att dansa natten lång! Låt oss färga staden rosa – PINK FRIDAY väntar på dig! Skaffa dina biljetter nu innan de tar slut!

Arrangör

Lokal

Copacabana, Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer