Pinfärsk 5.0 | Live: Cat Gold | Gäst-dj: Johannes Räihä

Pinfärsk 5.0 | Live: Cat Gold | Gäst-dj: Johannes Räihä

Biljetter från 165,00 SEK

Plats

Datum

14 apr 2023 22:00 - 15 apr 2023 01:00

Beskrivning

Äntligen ska vi ses igen! Vi sprattlar till och kickstartar med extra allt: Pinfärsk Special med liveakt i form av Cat Gold och i DJ-båset gästas Anna och Erik av Närkes stolthet Johannes Räihä, allt i en mysig inramning på Stå. Hurra!

Att det kommer bli en sällsamt fin kväll förstår ju alla.


”Surgery” är det stämningstäta och känsloladdade debutalbumet från Cat Gold, ett alias för David Wikberg som i ett decennium har jobbat bakom artister som Thomas Stenström, Maja Francis och Jonas Lundqvist – sistnämnde var han också förband åt nu i höstas.

Albumet kom till under en tid i Davids liv när allting stannade upp – i väldigt konkret bemärkelse. Dödsfall och psykisk ohälsa i familjen i kombination med en stor fotoperation satte livet på paus. Hans egen stillasittande situation gjorde att han skrev låt på låt, för att skriva av sig.

Med en röst som skär som en kniv och samtidigt bäddar in i sammet ger han oss nu röda månar, dimmiga åkrar och syskonkärlek.

Debutsingeln ”Red Moon”, om det som håller en ovanför ytan, beskrev Nöjesguiden så här: ”Lär gå hem hos alla Bon Iver-vurmare, mycket fin debut!”

Hålltider:

22.00 Pinfärska låtar från DJ-båset

23.00 Cat Gold

01.00 Stå stänger

Biljettsläpp fredag 24 februari kl. 10.00

Pris: 165 kr + serviceavgift

Arrangör

Kexx Kultur är ett evenemangsbolag från Närke som älskar att arrangera fantastiska konserter. 

Lokal

STÅ - Pintxos & Vänner, Slottsgatan 6, 703 61 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.