Picknick-konsert med SSB, trumpetsolist Magnus Johansson och sångerskan Debbie Louise

Picknick-konsert med SSB, trumpetsolist Magnus Johansson och sångerskan Debbie Louise

Biljetter från 50,00 SEK

Plats

Datum

6 maj 2023 18:00 - 21:00

Beskrivning

Äntligen bjuder vi in till picknick-konsert igen, denna gång i vackra Strömsfors Bruk! Ta med dig picknick-korgen och ditt trevligaste sällskap för en kväll med musik, mat och glädje. 
Denna gång gästas Svenljunga Symphonic Band av trumpetsolisten Magnus Johansson och sångerskan Debbie Louise. 

Biljettyper

 • Mittsektion: De bästa platserna du kan välja på, där du kommer ha full sikt över scenen.
 • Sidosektioner: I sidosektionerna finns det vissa platser som är delvis skymda på grund av pelare i lokalen, men i de allra flesta fall kan du bara flytta ut din stol en bit och få full syn över scenen. De flesta platserna är inte skymda alls och ingen plats är helt skymd. 
 • Bussbiljett: För den som vill åka buss till och från konserten ordnar vi skjuts som utgår från Svenljunga Bussterminal. Bussen avgår klockan 17:00 från Svenljunga, och sen från Strömsfors ca 20 minuter efter konsertens slut. Vid behov kommer bussen köra i två omgångar, mer information kommer till er som köpt. 

Följ oss på Facebook för mer uppdateringar inför konserten: https://www.facebook.com/svenl...


Strömsfors Bruk

Det är svårt att tänka sig att vackra Strömsfors Bruk uppfördes som verkstad men så är det faktiskt! Med sin magnifika gestalt i huggen naturstensgrund och med många småspröjsade fönster är Strömsfors Bruk en drömlokal för alla tänkbara festligheter. Dessutom har den moderniserats och är nu en lokal i toppklass med bland annat nya fina toaletter och ny uppvärmning.

www.stromsforsbruk.se 

Arrangör

Svenljunga Symphonic Band är en orkester som spelar blandade låtar, som du känner igen! De arrangerar konserter flera gånger om året, både själva och med gästartister, solomusiker och körer. 


Deras populäraste konserter är den årliga julkonserten, eller picknick-konserterna där publiken njuter av en trevlig middag med vänner till tonerna av medryckande orkestermusik. 

Lokal

Strömsfors Bruk Strömsfors Bruk, Strömsfors Bruk, 512 93 Svenljunga

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.