Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Pianoafton med Pontus Carron

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Pianoafton med Pontus Carron

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

17 apr 2024 16:15 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Melissa Jacobson-Velandia är pianist i den yngre generationen och protegé till vår kära Staffan Scheja. Det gäller att hålla i hatten för här finns både ekvilibrism och känsla i överflöd!

Efter att ha varit en av tre finalister i Solistpriset 2018, har Melissa blivit allt mer efterfrågad som både solist och kammarmusiker i såväl Sverige som utomlands. Hon har fått beröm för sin naturliga musikalitet, förtrollande klang och andlöst engagemang i musiken hon framför.

Som kammarmusiker och solist har Melissa framträtt i en lång rad länder runt om i världen. Tillsammans med Göteborgs Symfoniorkester framförde hon Rachmaninovs 3:e pianokonsert och andra solistuppdrag inkluderar repetitioner av Beethovens 3:e och Rachmaninovs 2:a och 3:e pianokonserter med Verbier Festival Chamber Orchestra och Maestro Derrick Inouye. Framträdanden på Verbier Festivalen med Aaron Coplands Appalachian Spring för 13 spelare med Maestro Kent Nagano, samt John Cages The Seasons med Maestro Michael Tilson Thomas.

Melissa är uppvuxen i Nacka utanför Stockholm och bor sedan flera år i Düsseldorf i Tyskland. Hon är utbildad vid bland annat Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Düsseldorf.

Arrangör

Kammaren är ett unikt kreativt forum för klassisk musik i nya former. Vår idé springer ur den intima och känslomässiga relation som uppstår mellan musiker av hög klass och en lyhörd publik. Ambitionen är att skapa nya annorlunda musikaliska upplevelser och nya relationer till musik, fria från stress och prestigetänkande. Kontakten mellan musiker och åhörare vid våra konserter är ofta så intim och avspänd att man nästan kan ta på musiken.


2023 fyller vi 30-år och därför har vi laddat upp med ett riktigt superprogram.

Vi arrangerar våra konserter på anrika Teater Giljotin på Torsgatan 41, centralt belägen i Vasastan ett stenkast från tunnelbana S:t Eriksplan.

Lokal

Teater Giljotin, Torsgatan 41, 113 62 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer