skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Pia-Maria Nutti Holmgren Band, Jokkmokks marknad

Eventet är avslutat

Pia-Maria Nutti Holmgren Band, Jokkmokks marknad

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

31 jan 2024 18:30 - 19:30

Beskrivning

Pia-Maria är en samisk artist med rötterna från Lainivuoma sameby. Hon har vuxit upp nära den samiska kulturen och renskötseln. Musiken och texterna är egenproducerade och spåket som de framförs på är nordsamiska.

Inspirationen för musiken hämtar hon från naturen, kärleken och livet. Rent ljudmässigt beskrivs enklast hennes musik som vispop med vissa jojkinslag.

Pia-Maria vann Sami Grand Prix 2010 med låten Geaidnu (Vägen), en vinst som ledde till att hon fick representera Sápmi på minioritetsspråkens melodifestivalen Liet Lavlut i Frankrike samma år. Därefter startade hon bandet Pia-Maria Nutti Holmgren Band.

Lokal

Jokkmokks gamla kyrka, Köpmangatan 8, 962 32 Jokkmokk

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer