skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

PHOGG | Releasefest: CENTRE PIÈCE | Hus 7

Eventet är avslutat

PHOGG | Releasefest: CENTRE PIÈCE | Hus 7

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

26 nov 2022 20:00 - 27 nov 2022 01:00

Beskrivning

Kom och fira Phoggs fjärde skiva Centre Piéce!
Lördag 26 november på Hus 7 i Stockholm
Support: Gasolina!

__


Året är 2022. Drottning Elizabeth är död. SD är Sveriges näst största parti. Ulf ’Råttan’ Kristersson ska bli statsminister. Det sista vi vill göra just nu är att vara duktiga. Det första vi vill göra just nu är att dricka alla öl och skrika. Mellantinget landar i att vi drar en fet jävla releasefest på Hus 7 för vår senaste pangskiva Centre Pièce. Flerfaldigt prisad och hyllad i förväg av våra inre vägledare och demoner. Det kommer bli en riktig katarsis den här kvällen. Vi vill inte kapitalisera på det hemska som sker i landet just nu, MEN vi VILL bjuda in er till den här jävla dra-åt-helvete-festen. Kom. Ni får skrika med oss. Kom upp på scen. VI SKA SPRÄNGA HELA JÄVLA SLAKTHUSOMRÅDET. Vi kommer att bjuda på lite överraskningar under kvällens gång. 

Det här vill ni fan inte missa alltså. Löningslördag, Hus 7, PHOGG, NY SKIVA, ÖL. Nu kör vi.

Phogg har under sin korta existens hunnit släppa tre kritikerrosade skivor och två EPs. Innan Covid spelade de fullsatta gig på hemmaplan i Stockholm och Finland och deras musik har spelats flitigt på bl.a. Sveriges Radio P3 och Bizzare UK.

2021 kom deras senaste skiva The Sharkness som hyllades av bl.a. Nöjesguiden, Kult Magasin, Djungeltrumman och Zero Music. I julas kom EP:n ’There’s nothing to say more than that I like to hold’.

Kort därefter nominerades bandet till årets uppstickare och årets pop/rock av GAFFA.

Bandet har spenderat hela våren och sommaren med att färdigställa deras nästa skiva, Centre Pièce. Den första singeln ’Keep Up’ premiärades på P3 och bandet framförde låten live på AMK Morgon samma dag.

Phogg har under sin korta existens hunnit släppa tre kritikerrosade skivor och två EPs. Innan Covid spelade de fullsatta gig på hemmaplan i Stockholm och Finland och deras musik har spelats flitigt på bl.a. Sveriges Radio P3 och Bizzare UK.

2021 kom deras senaste skiva The Sharkness som hyllades av bl.a. Nöjesguiden, Kult Magasin, Djungeltrumman och Zero Music. I julas kom EP:n 'There's nothing to say more than that I like to hold'.

Kort därefter nominerades bandet till årets uppstickare och årets pop/rock av GAFFA. Bandet har spenderat hela våren och sommaren med att färdigställa deras nästa skiva, Centre Pièce. Den första singeln ’Keep Up’ premiärades på P3 och bandet framförde låten live på AMK Morgon samma dag.

Phogg i press:
"Phogg får det att låta effortless och fängslande på samma gång. Man hör helt enkelt att de har kul när de spelar!"- NÖJESGUIDEN
"Den psykedeliska lo-fins framtidshopp stavas Phogg." – GAFFA

https://ng.se/recensioner/musik/phogg-sharkness...
https://www.savantmusikmagasin.se/.../phogg-the-sharkness..

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer