skip to main content

Petra - Ett liv på scenen

Petra - Ett liv på scenen

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

19 apr 2024 19:00 - 20:30

Beskrivning

Petra – ett liv på scenen

Petra Nielsen är tillbaka! I sin nya one woman show får vi följa med genom hennes fantastiska karriär. En sprakande karriär med både framgång och felsteg. Vi får också följa med in bakom kulisserna på teatern och höra historier hon inte berättat förut. Petra Nielsen har alltid varit en mångsidig, passionerad och explosiv artist och med en så brokig och spektakulär karriär så har hon mycket att berätta. Det tänker hon göra i sin One-Woman-Show ”PETRA - ett liv på scenen”. Det blir mycket humor och kärlek till konsten, det blir sång och det blir dans och ni får se sidor av Petra ni inte kände till.

Vi finns på Saga från kl 18.00 och säljer de biljetter som ev finns kvar
Se mer om Säffle teaterförening

Arrangör

Vi erbjuder Säfflebor och andra tillresta scenkonstupplevelser till människor i alla åldrar, i olika uttryck, gärna udda och utmanande men också traditionellt ibland.

Lokal

Saga, Västra Storgatan 3, 661 30 Säffle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer