Peter Jablonski & Uppsala kammarsolister

Peter Jablonski & Uppsala kammarsolister

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 okt 2023 16:00 - 17:30

Beskrivning

Uppsala Kammarsolister och Peter Jablonski

En av Sveriges främsta stråkensembler får sällskap av den internationellt kände och prisbelönade konsertpianisten Peter Jablonski

Peter är en av de ledande pianisterna i sin generation och har under de senaste trettio åren uppträtt på internationella scener med över 150 orkestrar och givit över 2000 konserter på kända platser runt om i världen. 

Tillsammans spelar de bland annat Robert Schumanns vackra pianokvintett från 1842. Jablonski kommer att spela på Frösåkers församlingshems fina konsertflygel.

Uppsala Kammarsolister är en stråkensemble i världsklass som består av några av Sveriges främsta musiker.

Uppsala Kammarsolister består av Klara Hellgren, violin, Brusk Zanganeh, violin, Ylvali McTigert Zilliacus, viola, Per Nyström, cello. Foto: Jeanette Hägglund

Program

Grażyna Bacewicz: Verk för solopiano
Dmitrij Sjostakovitj: Stråkkvartett nr 9
Robert Schumann: Pianokvintett i Ess-dur


Lokal

Frösåkers församlingshem, Drottninggatan 17, 742 31 Östhammar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer