Eventet är avslutat

Persisk Mat med Maryresi

350,00 SEK

Plats

Datum

12 mar 2019 18:00 - 21:30

Beskrivning

Vi bjuder in till en välsmakande persisk fest i vårens tecken. Låt oss tillsammans fira solens återkomst med en aptitretande föreläsning följd av en god grön middag med persiska inslag!

Iran är ett land fullt av kontraster, spektakulär natur, kultur, hantverk som vackra mattor och mosaik, och inte minst mat.
Maryam Madaresi är en uppskattad matbloggare och instagram-profil som med sin matglädje sprider hantverket och kunskapen om persiska smakupplevelser.

Maryam kommer till Hermans tisdagen den 12e mars för att berätta mer om persisk matkultur - helt växtbaserat. Vi kommer få veta mer om vilka kryddor, örter och växter som används i matlagningen, få lära oss fiffiga knep och känna, dofta och smaka.

Under hela vecka 11 serveras några rätter som Maryam tagit fram på vår buffé. Alla föreläsningsdeltagare får också ett recepthäfte.

Köp din biljett nu!

Arrangör

Hermans erbjuder vegansk mat i otroligt vacker miljö, med utsikt över hela stan på Fjällgatan på söder. Förutom detta är Hermans en hubb för planet- och djurvänner, hälsofreaks och nyfikna, med återkommande events i vår gröna, ekologiska anda.

Lokal

Terrassen, Hälsans Hus Terrassen, Hälsans Hus, Fjällgatan 23, 116 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.