Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Pelikanen & Ett Dockhem

Event inställt

Pelikanen & Ett Dockhem

Från 155,00 SEK

Plats

Datum

5 apr 2023 18:00 - 19:40
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Scener i urval från två klassiska verkav August Strindberg och Henrik Ibsen
Showcase med elever från Actors Studio Stockholm.
I Pelikanen möter vi syskonen Gerda och Fredrik som alltid hållits isär av modern och fadern. Uppväxta i samma hem som styrts med järnhand av Modern. Avmagrade, hungriga och frusna ställs de nu inför nya förutsättningar när fadern gått bort och Gerda gift sig med Axel.

I rollerna:
Modern - Eveliina MyllymäkiSonen - Douglas Casperson & Wilhelm JanssonDottern - Thea FryknäsMågen - Nour Manasterli & Leon Abrahamsson

Ett dockhem är det vackra hemmet. Det vackra framgångsrika folket. Men allt är ett tomt skal. Allt är yta. Allt är en lek. Utifrån kommer hoten som tvingar Nora och Torvald att mötas i ett avgörande ögonblick där allt faller och tvingar fram livsavgörande vägval.
I rollerna :
Nora - Emilia Stierna & Sanya HarnungTorvald - Liam Hytönen & Joakim LeanderKrogstad - Michael Bergström & Jakob PetrénRank - Gabriel King & Patrik BergfeldtFru Linde - Daniele Sudintaite & Achintya Nilsen
Längd: 1 h 40 min inkl. kort paus
Målgrupp: Vuxenpublik

Arrangör

Telefonfabriken är Sveriges absolut tillgängligaste teaterscen, byggd och utformad för att vara tillgänglig för alla. Här presenteras program med målsättningen att alla som kommer hit ska kunna uppleva spännande senkonst!

Varmt välkomna till Telefonfabriken!

Lokal

Telefonfabriken, Tellusgången 26, 126 26 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer