skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Peders antikrally

Eventet är avslutat

Peders antikrally

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

26 feb 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Peder Lamm är känd för sin förmåga att göra gamla föremål och deras historia både intressanta och engagerande, vare sig det är på TV eller i verkliga livet. Med en imponerande bakgrund inom konstvetenskap, historia och bebyggelsehistoria från Stockholms universitet, samt erfarenhet från Auktionshuset Bukowskis och andra auktionsfirmor som Nordén Auktioner, Livrustkammaren och Crafoord Auktioner, har Peder etablerat sig som en auktoritet inom området.

Nu har du chansen att uppleva Peder Lamm live på Lomma Folkets Hus, där han kommer att berätta om antikviteter och värdera de föremål som deltagarna tar med sig. Varje föremål bär på en unik historia, och med Peders konsthistoriska kunskap tar han åhörarna med på en kulturell resa fylld av spännande berättelser och humoristiska anekdoter som kastar ljus över traditioner och skapar många skratt.

Så leta igenom dina egna föremål, de som du är nyfiken på och vill veta mer om, och se fram emot en härlig kväll med Peder Lamm där du får upptäcka de fascinerande historierna bakom dina egna skatter.

Arrangör

Kulturförening med fart!

Vi arrangerar varje år flertalet publika arrangemang som vänder sig både till barn och ungdomar samt till den vuxna publiken. Här lyssnar du till spännande föredrag, fina konserter, livesända operor, skojiga och kvalitativ barnteater samt stand-up och spelkvällar. Häng med oss!

Lokal

Lomma Folkets Hus, Strandvägen 120, 234 32 Lomma

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer