skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

PAUL REY - Live at Clarion

Event inställt

PAUL REY - Live at Clarion

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

23 nov 2019 21:00 - 23:00

Beskrivning

Clarion & Kitchen & Table Ösd drar igång sin nya livesatsning!

och det med unga stjärnskottet på allas läppar : Paul Rey!
som samarbetat med så skilda artister som Snoop Dogg & Månz Zelmerlöw.

Ta med familjen eller gänget och kom på mysig middag och lördagsspelning hos oss.

Innan Paul Rey så värmer heta lokala hip-hop akten Ben Ihana upp oss.

Konsertbiljett på Billetto.se ( länk finns i eventet )
Mat och bord bokar du direkt med Kitchen & Table


Kreddiga festivalen South by Southwest i Austin, en konsert för Barack Obama, Sommarkrysset i TV4 och stora RIX FM-festivalen. Med färska singeln "Hurt" i bagaget fortsätter nu Paul Rey sitt succéår med en höstturné. Bland annat gästar han Måns Zelmerlöw i Stockholm och Göteborg.

Trots Paul Reys unga ålder känns det som om artisten redan har levt flera gånger om, från uppväxten i Lund med soulmusik till att börja rappa under namnet P.J. Samarbeten med bland annat Snoop Dogg och Quincy Jones har lett artisten fram till det han verkligen vill göra, Paul Rey är en popartist! Med hans stora röst, texter om kärlek och relationer bjuder han på lättsam pop som är svår att sitta still till. Nya låten "Hurt" är inget undantag.

I våras släppte Paul Rey låten "Good For Me" som premiärspelades på 10 000 meters höjd på ett plan på väg till Austins musikfestival SXSW. Efter det har artisten spelat på Brilliant Minds inför bland annat Barack Obama, medverkat på flera stopp med RIX FM Festival och även TV4:s Sommarkrysset.

I höst blir det en exklusiv avskalad turné, som bland annat innehåller gästspel på Måns Zelmerlöws turné.

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Kitchen & Table Östersund Kitchen & Table Östersund, Prästgatan 16, 831 31 Östersund

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer