Patrik Larsson

21 sep 2016 19:30 - 21:30

Söders Källa, Södra Kansligatan 22, 802 52 Gävle


Kvällens komiker:
PATRIK LARSSON
Hans Ingemansson
Madeleine Walderhaug
Mathias Heldevik
Jenny Nilsson
MC: Stephan Ahlgren

Patrik Larsson. Patrik är nog mest känd som karaktären Karsten Torebjer, det galna danska mediet som han turnerar med för fullsatta hus över hela Sverige. Men Patrik Larsson är minst lika roliga på ”egen hand”. Det har han bevisat genom att medverka i klassiska avsnitt av Kvarteret Skatan och Cirkus Möller, och uppträda solo på de flesta svenska scener.

Hans Ingemansson. Har förekommit mycket bakom kameran på stora svenska produktioner som t ex Solsidan och Hundraåringen, där han medverkat i manusarbete och regi. Men Ingemansson är även många svenska komikers favoritkomiker. Johan Rheborg säger att Ingemansson har ”funny bones”. GASTA är glada att hälsa Hasse välkommen för första gången.

Madeleine Walderhaug. Rolig Malmökomiker som kört stand-up i flera år. Har precis haft premiär på sin första soloshow. Det har alltid varit otroligt kul när Madeleine gästat GASTA.

Mathias Heldevik. GASTA:s egen Hoforsbo. Heldevik driver ofta med den lilla människan i sig själv: om sin oförmåga att säga rätt saker på en dejt, om svårigheten att vinna en diskussion med sin 4-åriga dotter med mera.

Jenny Nilsson. Vinnaren av GASTA Comedy Challenge. Jenny agerar som ett fullblodsproffs när hon står och berättar om ensamheten i Norrland. Deltog i den direktsända (på radio) roasten av Wenda Hajo och gjorde succé även där.

MC: Stephan Ahlgren. GASTA-komiker som återkommer efter ett års uppehåll. Stephan vann priset Årets oneliner på Svenska stand-upgalan 2014. Stephan skämtar ofta om sina upplevelser av Järbo, lastbilskörning och familj.

OBS! Du som vill äta vår goda och mycket prisvärda Comedy-meny
bokar bord på Söders Källa, tel 026-61 38 00.
Mat serveras från kl 18.00.
Showstart kl 19.30.

Entré: 100 kr (gärna kontant)

Under höstsäsongen kommer våra onsdagsföreställningar att förläggas till Söders Källa.

För mer information:
Hemsida: www.gastacomedy.se
Facebook: GASTA Comedy

Biljett

Stängd