skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Patrik Isaksson Under Bar Himmel

Eventet är avslutat

Patrik Isaksson Under Bar Himmel

Från 325,00 SEK

Plats

Datum

2 jun 2023 17:00 - 22:00

Beskrivning

Det sägs att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge… Men nu har vi väntat lite väl länge - nu måste vi få välkomna Patrik Isaksson till Under Bar Himmel 2023! Isaksson är tillbaka med besked! Med ny platta och fullspäckad sommarturné så är vi extra glada att Patrik och bandet väljer att lägga sin turnépremiär på hemmaplan. Hos oss. På den lilla amfiteatern mitt i Örebro.

Tider:
17:00 - Område öppnas
Mat- och dryckesservering (Öl/cider/vin/alkoholfritt), Djs, Häng m.m
18:00 - Sand & Hallander
20:30 - Patrik Isaksson på scen.
22:00 - Område stänger

SUPPORT: SAND & HALLANDER

PATRIK ISAKSSON
Sedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av landets populäraste artister med hitlåtar som ‘Hos dig är jag underbar’, ‘Du får göra som du vill’ och ‘Ruta 1’ - låtar som ständigt går igen och fastnar i generation efter generation.

Den 12 maj släpps Patriks första studioalbum på 12 år - ‘Mellan hopp och förtvivlan’ - det mest personliga han gjort, samtidigt som hitkänslan och finessen är intakt. De smittsamma melodierna och starka refrängerna finns inte bara kvar, kanske är de till och med bättre än någonsin förut?


MAT, DRYCK & AKTIVITETER
Vi samarbetar, vår vana trogen, med lokala aktörer för servering av både mat och dryck. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle och riktigt trevligt häng. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.


TILLGÄNGLIGHET
Spelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)


ÅLDERSGRÄNS
Under Bar Himmel har 18 årsgräns


HITTA HIT
BIL - Runtom skytteparken och öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter kort promenad till Spelgården.


GÅNG/CYKEL - Att gå eller cykla genom Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom mysiga Wadköping när du ändå är här.


TÄNK PÅ
Tänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom. Använd hellre regnkläder eller regn-poncho.

Under Bar Himmel arrangeras i samverkan med BILDA. Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, MBilar, Make A Brand, Qick och Gustavsvik.

Arrangör

Kexx Kultur är ett evenemangsbolag från Närke som älskar att arrangera fantastiska konserter. 

Lokal

Teaterladan/Spelgården, Wadköping, Örebro Wadköping, BERTIL WALDÉNS GATA 1, 702 15 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer