skip to main content

PATRICIA LIVE: MoonTrail & Isa med Band

PATRICIA LIVE: MoonTrail & Isa med Band

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

7 jun 2024 18:00 - 23:00

Beskrivning

Isa med band bjuder alltid på fest och mycket dans med egenskrivna
låtar! Tillsammans med 8 fantastiska musiker blir det fantastiskt
svängig indie pop

MoonTrail är ett nystartat rockband från Stockholm. Med skön stämsång och groovy gitarriff spelar bandet i huvudsak covers av, enligt dem själva, historiens fetaste dängor. Efter succén till debutspelning på Patricia är det nu dags för comeback på samma scen och denna gång ska vi lyfta taket till nya höjder! Bandet är i stort sätt det samma som senast men har ett nytt tillskott på keys samt ett inhopp på trummor som är redo att spränga fartyget!

Hoppas vi ses ombord!

Lokal

Patricia Restaurang & Nattklubb, SöderMälarstrand Kajplats 19, 118 25 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer