Eventet är avslutat

Pascal

250,00 SEK

Plats

Datum

19 maj 2022 18:00 - 23:59

Beskrivning

Pascal kom tillbaka med besked efter flera års tystnad med sitt sjätte album ’Fuck Like A Beast’ 

En skiva som figurerat tätt på flertalet årsbästalistor. 
Bl.a. utnämnde Gaffa skivan som bästa svenska album med motiveringen: 

“Det är en hunger, en ilska och en frustration över livet, kärleken och människor. Och det blir så oerhört starkt när basen mullrar, trummorna dundrar och de skriker ut sina texter medan Isaks gitarr skär sönder himlen. Pascal lyckas med sina korta upprepande textrader att nå direkt in till kärnan, precis som deras musik skalar av fettet och går direkt ner på nerverna.” 

Lovorden haglade tätt över höstens spelningar och stärkte ryktet ytterligare att Pascal är ett av landets bästa live band. 

Nu kommer Pascal äntligen till Göteborg och vi lovar att det kommer att bli magiskt 

https://open.spotify.com/artis...

https://www.facebook.com/bande...

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.