skip to main content

Partypatrullen på ”json live. Los Angeles Torrevieja

Partypatrullen på ”json live. Los Angeles Torrevieja

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2024 17:00 - 23:30

Beskrivning

Tradition är till för att hållas. När Partypatrullen besöker Torrevieja och ” json live ” blir det något mer än extra. Folk börjar kalla det Göteborgs veckan. Det är en fest utöver det vanliga kan alla de som varit på plats vid något av tillfällena. Ålder på publiken är otroligt bred. Det har blivit en folkfest i folkmun. 
även 2024 blir det succén unplugged på masa hotell dagen innan. Fullast i år liksom Los Angeles dagen efter. Sammanlagt 650 personer samlades dessa dagar för att uppleva en fantastisk helg i Torrevieja Spanien. 
i priset ingår en grillbuffe med mersmak. Och givetvis grym underhållning av party patrullen.

Varmt välkomna  2024 september 21/9 Los Angeles eller 20/9 masa hotell.
garanterat en folkfest som sent skall glömmas. 
vi börjar tidigt pga vi måste runda av live musik på utsidan innan 23. Men baren och bakgrundsmusik forsätter. 

Arrangör

Stefan json är en Göteborgare som arbetat med showbussnise i många år. Han började sin bana som trubadur redan 1977 på Fiskekrogen i Göteborg,då det kallades för Club Academica. Pax andrén hette ägaren som startade Club Academica. Redan 1980 startade Stefan en calypso orkester som sedermera kommer att heta Cocos calypso band. Det bandet följde med ända till 1992. GT karnevalen var en höjdare tills dess. Pettersson schlagerband startades som blev en succé på yaki Da som hus band i flera år. Konsult på panorama hotell samtidigt med musiken och underhållning. Många år blev det också på Kajskjul 8 med oktoberfest och mycket annat. Club Jsons våning startades, som blev många olika Jsons under många år. Folk vallfärdade det blev succé år efter år som nu till slut har landat i Torrevieja i Spanien. Json själv blir pensionär den 29 december men fortsättning följer. Hälit json

Lokal

Los Angeles Torrevieja, Pl. de los Halcones, 03183 Torrevieja

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer