skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Pärlplattan - Landskrona

Eventet är avslutat

Pärlplattan - Landskrona

Från 85,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

13 april 2024 - 14 april 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Pärlplattan, som nu sätts upp för andra gången, är en tragikomisk historia som utspelar sig på en kooperativ förskola. Barnen har gått hem för dagen och nu ska några av deras föräldrar och personalen samlas för ett gemytligt föräldramöte med kaffe, tårta, kloka anföranden om pedagogik och kanske en och annan lek.


Det är en spretig samling personligheter som möts: den överambitiösa föreståndarinnan, den unga och upproriska praktikanten, den stroppige direktören som sneglar på allt i kjoltyg, direktörens svartsjuka hustru som ofta smyger ut och stärker sig med något ur den medhavda flaskan och den unge hipsterpappan som vill ta kommandot när tårtan ska bakas. Plus den bittra och bitska ensamstående unga mamman och den något äldre mamman som gärna vill liva upp tillställningen med sina inte alltför lustiga sånger. För att inte tala om det lilla krypet Putte som är en… ja, det får visa sig.

Det är alltså upplagt för full kabalik och ett föräldramöte som ingen av deltagarna kommer att glömma i första taget! Inte ni i publiken heller, hoppas vi!


Ålder: Humorn passar vuxna

Längd: 80 minuter utan paus

Manus: Henrik Valentin

Regi: Patrik Kumlin

Producent: Elias Truedsson, Elson Productions

Framförs av Universalteatern med uppföranderätt från ATR

Arrangör

Universalteatern består av ett gäng amatörer som har vitt skilda bakgrunder, men med spelglädje.

Lokal

Landskrona Folkets Hus Landskrona Folkets Hus, Säbygatan 16, 261 33 Landskrona

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer