Pärlor ur den ukrainska musikskatten

Pärlor ur den ukrainska musikskatten

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

25 mar 2023 16:00 - 17:00

Beskrivning

Två verkligt framstående musiker, violinisten Christian Svarfvar och den svensk-ukrainska konsertpianisten Natalya Pasichnyk, presenterar ett kammarmusikaliskt program bestående av pärlor ur den klassiska ukrainska musikskatten, fortfarande sorgligt okänd för de flesta av oss. Natalya kommer att kort berätta om de ukrainska tonsättare vi får möta, som Viktor Kosenko, Myroslav Skoryk, Maxym Berezovsky och Bohdana Frolyak.

CHRISTIAN SVARFVAR

Christian Svarfvar är en av Sveriges mest framgångsrika violinister, utbildad på anrika Juilliard School of Music i New York, med en karriär som har räckvidd långt utanför landets gränser. Christians spel präglas av stor passion och nobel känslighet med en mycket sensibel och vacker ton.

NATALYA PASICHNYK
Den talangfulla svensk-ukrainska konsertpianisten Natalya Pasichnyk framträder som solist på världens alla konsertscener. Med brinnande engagemang och med en interpretation fylld av skönhet och harmoni sprider hon den glömda ukrainska musiken till en ny publik. Natalya är också direktor för Ukrainska institutet i Sverige.

Arrangör

VÄSTERLÖFSTA KYRKAS MUSIKSTIFTELSE

Inför Anders Walls 80-årsdag 2011 önskade han sig istället för presenter bidrag till en konsertflygel i hemförsamlingen Västerlövsta. Bidragen lade grunden för den fantastiska Steinway-flygel som sedan installerades i Västerlövsta kyrka i Heby. Ambitionen är att varje år arrangera minst fyra konserter av mycket hög musikalisk klass. Konsertverksamheten stöds ekonomiskt av Anders Walls stiftelse.

Lokal

Västerlövsta kyrka, Skolgatan 2, Heby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.