Paris je t'aime

Eventet är avslutat

Paris je t'aime

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

17 sep 2022 15:00 - 16:00

Beskrivning

Varmt välkommen till öppningskonserten av kammarmusikfestivalen som arrangeras i samarbete mellan Giresta och Västerlöfsta kyrkorks musikstiftelser!


Konserten riktar blicken mot Paris och mot den franska musikens stora känslosvall. Vi tar avstamp i Faurés andra cellosonat framförd av stjärncellisten Kristina Winiarski. Detta är ett Faurés sista större verk och som med sina flyktiga musikaliska gester och ödesmättade, enormt vackra långsamma sats sammanfattar ett långt och rikt tonsättarskap.

Därefter följer Debussys andlösa Clair de Lune innan konserten avslutas med Saint-Saens pianokvartett. Denna oemotståndliga musik fullkomligt bubblar av skapandelust och tar oss med sina fyra varierade satser med på en fartfylld resa genom Paris gentila salar!


Efter öppningskonserten kommer det finnas möjlighet att köpa fika på plats i församlingshemmet innan nästa konsert börjar kl 17.00.

PROGRAM:

Gabriel Fauré - Cellosonat no 2

Claude Debussy - Clair de Lune

Camille Saint-Saëns - Pianokvartett


Medverkande:

Tobias Ringborg, violin

Ami-Louise Johnsson, viola

Kristina Winiarski, cello

Peter Friis Johansson, piano

Lokal

Västerlövsta kyrka Västerlövsta kyrka, Skolgatan 2, 744 31 Heby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.