Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Pär Holmberg, piano

Eventet är avslutat

Pär Holmberg, piano

Från Gratis

Plats

Datum

25 maj 2023 19:00 - 20:00

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat folkmusik.

Pär Holmberg avslutar tre års studier vid kungl. musikhögskolan med eldprovet: att försöka spela fiol på piano. Hur det går kommer visa sig den 25 maj. Konserten kommer främst bjuda på egna kompositioner, men man törs nog gissa att både en och två traditionella polskor kan tänkas smyga sig in.

”Det låter som om Anders Bagge motat Olle i grind, och byggt ett tändsticksdjur i punktskrift som kan ses av en blind.”

Varmt välkomna!

Medverkande:

Pär Holmberg - piano

Fanny Källström - fiol

Alice Evensen Landström - fiol

Jerker Hans-Ers - fiol

Alvina Herbinger Rygne - fiol

Sofia Hultgvist Kott - sång

Fritz Dahlström - cittern

Lokal

Nathan Milsteinsalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer