Papi Santana Live Malmö Plan B

Papi Santana Live Malmö Plan B

Från 249,00 SEK

Plats

Datum

31 mar 2023 20:00 - 23:00

Beskrivning

Papi Santana är Hiphop/RnB artisten som har surfat sedan han släppte sin första singel ”Ny våg” 2017. Sen dess har han släppt flera projekt som till exempel ”Singel nä Album” och ”3 gäris 2 Dagar” som har streamat över 10 miljoner gånger.


31a mars är Papi i Malmö för att spränga plan B med Snövit, Kid Canady och Dr. Insläppet börjar 20.00 och runt 21.30 uppträder artisterna. Det kommer spelas lit musik i högstaklass både före och efter konserten av DJ IVY och Von Haartman, se till att inte missa denna vilda kväll.

Lokal

Plan B, Norra Grängesbergsgatan 26B, 214 50 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.