skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Panora & Doc Lounge pres. Innocence. Regissörssamtal Guy Davidi

Eventet är avslutat

Panora & Doc Lounge pres. Innocence. Regissörssamtal Guy Davidi

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

5 mar 2024 20:00 - 22:30

Beskrivning

Obs! Filmen visas på 🤩PANORA🤩

Välkommen till en exklusiv filmvisning på Panora. Doc Lounge & Panora presenterar dokumentären Innocence av den hyllade filmskaparen Guy Davidi som kommer att vara på plats och samtala med oss efter filmen.

🎥 20:00 Filmvisning INNOCENCE

👤 21:40 REGISSÖRSAMTAL - GUY DAVIDI

Innocence synopsis:

🎥 En gripande och tankeväckande film som belyser den mörka sidan av Israels militärkultur. Filmen följer unga människor som kämpar mot att bli inkallade men som till slut viker sig för trycket att tjänstgöra. Genom deras hjärtskärande dagböcker och autentiska militära inspelningar avslöjar filmen det moraliska dilemmat som genomsyrar det israeliska samhället. Davidi väver skickligt in barndomsminnen och hemvideor av avlidna soldater för att skapa ett rörande och skrämmande porträtt av förlorad oskuld. Han presenterar en skoningslös kritik av Israels komplexa militära struktur och dess förödande påverkan på unga människor och samhället I stort.

👤  Samtal med Guy Davidi

Den hyllade israeliska filmskaparen Guy Davidi, har gjort filmer sedan en ung ålder. Efter att han vägrat göra den obligatoriska värnplikten i Israeliska armén började Davidi göra filmer med fokus på högt laddade politiska frågor med en djupt känslomässig ton. Hans mest kända film 5 Broken Cameras, regisserad tillsammans med palestinska Emad Burnat, nominerades till Oscar 2012 och vann en Emmy för bästa dokumentär 2013. Filmen har sedan dess betraktats som ett banbrytande genomslag för den palestinsk-israeliska fredsrörelsen. Hans nya film Innocence, baserad på 10 års arbete, är ett episkt porträtt av hans eget sargade land.

💛 GULDKORTARE!!! Ni behöver som vanligt inte köpa biljetter till visningen MEN denna gången vill vi att ni går in på biletto och "anmäler" er. Genom att skriva in kampanjkoden: GULDKORT får ni en gratis biljett som ni visar upp i dörren tillsammans med ert fysiska guldkort (detta för att just ni ska ha platser säkrade. 💛

→ OM KVÄLLEN

När? Filmstart 20.00, Regissörsamtal 21:40
Var? PANORA , Friisgatan 19D, Malmö

Hur? Förköp via Billetto Biljettpris: Ordinarie 120:- | Student, pensionär 100:- | DOC LOUNGE GULDKORT (450 kr) ger fri entré till alla säsongens ordinarie visningar. OBS FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR GULDKORTARE!

Återköp: Köpt biljett återbetalas ej.

→ OM FILMEN
Speltid: 100 minuter
Språk: Hebrew | Undertexter: Engelska
Regi: Guy Davidi→ Sittplatser:
I Panoras biosalong är platserna onumrerade

.→ Tillgänglighet:
- Rullstolsplatser finns, dessa är markerade med turkos färg, personal finns alltid tillgänglig om man behöver hjälp med någonting.
- Hiss finns för rullstolar och barnvagnar.
- Toaletter anpassade för rullstol och korta ben.
- Hörslingor finns, för personer med nedsatt hörsel.

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö och Svenska Filminstitutet.

Arrangör

I över tio år har Doc Lounge samlat Malmöborna kring premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen.

Genom unika helkvällar där filmvisningar kombineras med intressanta kringarrangemang, aktuella gäster, regissörsbesök, liveakter och barhäng, vill Doc Lounge öka och  bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en upplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet. Det ordinarie programmet hålls varje tisdag i klubb- och konsertlokalen Babel på Spångatan i Malmö.

Då och då arrangeras även sidoarrangemang, utomhusvisningar, utställningar och specialprogram för företag och på konferenser. Kontakta oss gärna om ni vill att vi kommer till er!

Lokal

Panora, Friisgatan 19D, 214 21 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer