skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Päls - En hudnära dansupplevelse för de allra minsta

Eventet är avslutat

Päls - En hudnära dansupplevelse för de allra minsta

Från 40,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

18 november 2023

Beskrivning

Vad är det som döljer sig där under? Är det björnen som sover? Är det en koja? Titta pälsen rör sig! Den har svängande armar och hoppande ben…

Päls är en spännande, lekfull och interaktiv föreställning om att gömma sig i och våga ta sig ut ur sin päls. Publiken bjuds in att vara medskapande och kreativ i det som händer. Känn doften i den lena pälsen, upplev hela dess tyngd och lättheten i ett enstaka hårstrå.

Jag rekommenderar verkligen att gå och se ”Päls” med sitt barn. Jag trivdes verkligen och blev nästan rörd av att se hur mina barn blommade ut i den, för dem, relativt obekanta miljön.Tack!
Förälder till barn, 3,5 och 1,5 år

En föreställning för 2 - 6 år.

Idé/Koreografi: Gilda Stillbäck

Dansare: Nilla Björkman och Madeleine Jonsson
Päls: Anna Kraft
Kostym: Gilda Stillbäck
Musik: Anders Rimpi
Ljus: Alexander Hopman Lilja
Producent: Possibilitas

Med stöd av Göteborgs stad.

Arrangör

Ett nyöppnat kulturhus med föreställningar, konserter, kurser och mötesplats för föreningslivet.

Lokal

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer