skip to main content

Palm Rock City 2024

Palm Rock City 2024

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

5 okt 2024 18:00 - 6 okt 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Är du redo att uppleva den ultimata rockexplosionen? Palm Rock City 2024, som arrangeras av Zone Underground, är det musikevenemang du inte får missa! Palm Rock City är platsen där rockälskare kommer att samlas för en kväll fylld av adrenalinhöjande rytmer och river-rattling-gitarrsolon i medelhavsanda!

Palm Rock City 2024 lockar med en lineup av några av de hetaste rockakterna på scenen idag, plus några klassiska favoriter som garanterat får dig att pumpa näven i luften. Oavsett om du är en inbiten rockfantast eller nyfiken på genren, är det här en perfekt chans att förlora dig i musikens kraft och energi.

Med ett biljettpris på bara 300,00 SEK är detta en chans att uppleva en explosion av ljud och känslor utan att spräcka budgeten. Så dra på dig läderjackan, knyt bandanan, på med Hawaiiskjortan och joina oss för en kväll som kommer att ekande halla i minnet!

Lineup

Year of the Goat 

...har sedan 2006 levererat tung rock med rötter från den mörkare scenen på 60 och 70-talet. Melodier, känslosamma stämmor och sång, lager av kuslig gitarr med inslag av orgel skapar svårslagen stämning. Första släppet kom 2011 och har med åren gett ut 3 fullängdare, 2 eps och 2 singlar som alla mottagits med öppna armar av musikälskare. Bandet har spelat på festivaler världen över så som Wacken, Hellfest, Sweden Rock mm. Nu spelar de äntligen i hemstaden Norrköping.

Bottenhavet

...bildades 2020 av medlemmar med olika musikalisk bakgrund som tillsammans med sina olika färdigheter skapar det “Bottniska soundet”. Med en vid blandning influenser strävar detta melodiska, tunga band från Stockholm efter att leverera ett unikt sound, men alltid med rötterna i rock. Musiken utmärker sig desto mer då sången framförs på svenska. Bandet är det senaste tillskotten i Fuzzorama Records stall (Truckfighters), och släppte sin debutskiva ''Ljud I Tysta Rum'' 2024.

Skurk

...kommer från Norrköping och spelar tung, hård och nedstämd rock med influenser som spänner från Foo Fighters på ena sidan via Fu Manchu och Kyuss hela vägen över till Entombed på den andra sidan.

Murk

...är en stoner doom trio med fokus på allt från fuzzdränkta riffs till psychedelisk ambient. Texterna har ett mystiskt, övernaturligt tema som även speglar sig i musiken. Låtarna har långa låtstrukturer med grooviga doomriffs och atmosfäriska gitarrsolos som berättar historier om det okända.

18-årsgräns

Arrangör

Zone Underground är en ideell förening som arrangerar konserter i Östergötland.

Lokal

Kulturkvarteret Hallarna, Tunnbindaregatan 37, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer