Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Paint N Talk

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Paint N Talk

Från Gratis

Plats

Datum

23 mar 2024 17:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till PAINT N TALK – ett samarbete mellan Kollektiv Sorg, Collective Talks och ABF Stockholm med stöd av MUCF.

Vi inleder terminens första paint n talk den 23 mars med ett panelsamtal där Kevin, Mustafa al Mashhadani, och Iraj Shirkhani deltar. Under kvällen kommer vi även att visa upp kortfilmen "Jag börjar bli delli" av Matez Garci- en kortfilm om psykisk hälsa hos unga män. Måla din alldeles egna canvas med hjälp av Colorina AB. Under kvällen kommer det också att bjudas på mat.

Temat för kvällen är 'Osagda Sår: Vi växte upp för snabbt', där vi utforskar de emotionella och psykologiska effekterna som unga, särskilt unga män, upplever i en miljö präglad av gatuvåld och osäkerhet. Vi skapar ett utrymme där deltagarna kan uttrycka och utforska de komplexa känslorna som kommer med att behöva mogna i förtid, och dela erfarenheter av att växa upp snabbt i svåra omständigheter.

Observera att eventet är helt kostnadsfritt, men att det finns ett begränsat antal platser och en föranmälan krävs.

Datum: 23 mars

Klockan 17:00-20:00

Plats: Vällingby folkets hus.

Kom och delta i en kväll av reflektion, skapande och gemenskap.


Arrangör

Lokal

Vällingby Folkets Hus, Albert Aronsons Torg 5, 162 65 Vällingby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer