skip to main content

"På spåret" med Petter & Empa

"På spåret" med Petter & Empa

Från 3.900,00 SEK

Plats

Datum

15 mar 2024 18:30 - 22:00

Beskrivning

Ett av Sveriges mest kända och älskade TV-program genom tiderna är "På spåret". I över 30 år har svenskarna bänkat sig framför tv-apparaterna på fredagskvällarna för att åka med till olika platser och testa sina geografikunskaper tillsammans med Sveriges mest allmänbildade kändisar.

Nu har två unga killar valt att testa detta format som ett quiz i liveformat på Aktivitetsfabriken i Hudiksvall. Kvällens quizmaster Petter Andersson, tillsammans med bisittare Empa Strandell,  kommer att testa lag om 4 personer i geografi och andra frågor. Upplägget kommer att likna tv-programmet med olika resmål med olika poäng samt följdfrågor. Vinnarlaget vinner ett resepresentkort från TICKET.

I anmälningsavgiften ingår det 3-rättersmiddag för de 4 deltagarna och biljetten köps för ett lag. 

För frågor - kontakta Empa Strandell på 070 656 96 36 eller empa@aktivitetsfabriken.se

Lokal

Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1, 824 55 Hudiksvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer