PÅ SKÄMT - Standup på Bruksholmen

PÅ SKÄMT - Standup på Bruksholmen

Biljetter från 195,00 SEK

Plats

Datum

24 mar 2023 18:00 - 22:00

Beskrivning

OBS!
Maten serveras mellan kl 18.00-19.30
Showstart kl 20.00

Standupkomikerna Tobias Erehed och Erik Axelson gästar Bruksholmen i Forssjö med sin standupkväll "PÅ SKÄMT!". 

Tobias Erehed, ursprungligen från Tärnaby i Lappland, har ju på lite olika villovägar hamnat nere i Malmö.
En av branschens hårdast arbetande komiker som uppträder på landets samtliga standupscener, även medverkat i SVT:s "Släng dig i Brunnen" samt skrivit skämt åt TV-produktioner.
Erik Axelson
är den värmländska standupkomikern som driver flera egna standupscener, bland andra "Karlstad Comedy".
Tillsammans levererar de denna kväll sitt allra roligaste trams. Det utlovas ypperlig standup där allt från konflikträdsla, alkohol, jobbiga typer på tåg till dejting i medelålder och värmländskt varghat kommer avhandlas.

Showen är i 2 akter med en kort paus i mitten. 

Arrangör

Det är vi som fixar i stort sett allt som är roligt i Värmland.

Lokal

Smedjan på Bruksholmen, Bruksvägen 17, 641 93 Katrineholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.