skip to main content

Överfallet i Prästgården

Överfallet i Prästgården

Från 175,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

12 maj 2024 - 9 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Följ med på en underhållande stadsvandring genom Vaxholms centrala kvarter.
Guiden Mikaela Lodén kommer att berätta om det dramatiska överfallet som ägde rum i prästgården år 1848. Ni kommer få höra vad som hände, vilka som var inblandade och vad de rättsliga följderna blev. Ni kommer också att få höra om hur Vaxholm såg ut i mitten av 1800-talet och stifta bekantskap med några av de personer som bodde i staden då.

Guideturen tar ungefär 80 minuter och startar i korsningen Hamngatan - Kungsgatan (utanför Församlingsgården). Vandringen avslutas i Västerhamnen.

Priset är 175 kronor per person, inklusive bokningsavgift. Biljetter köps på billetto.se

Söndag 12 maj kl 15.00

Söndag 12 maj kl 19.00

Fredag 17 maj kl 16.00

Söndag 9 juni kl 19.00

Arrangör

Arkeologievent förmedlar historia och arkeologi. Med föredrag, guidade visningar, böcker och konst låter vi historiens vingslag beröra, överraska och underhålla.

Lokal

I korsningen Hamngatan - Kungsgatan, utanför församlingsgården, Hamngatan 25, 185 32 Vaxholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer