Our Haunted Garden + Ljud och Bild

Our Haunted Garden + Ljud och Bild

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

18 okt 2023 18:00 - 23:59

Beskrivning

Our Haunted Garden
Our Haunted Garden är en otämjd duo som kämpar med att kontrollera impulser i sina elektroniska landskap. Trots sin intima sättning skapar de enorma ljud, från det avgrundsdjupa till det himlalika, ständigt bejakande av varandra. Nordling och Shabos vida musikaliska bakgrund ger dem en bred palett, där de med fria händer kan måla med stilar som jazz, prog rock och ambient.

Genom total improvisation lockar de in lyssnarna i deras musikaliska trädgård, där doften av lejongap och venusväxternas käftar upplevs lika frestande. Till de mystiskt hänförande tonerna förs både publik och musiker ut på snirkliga och utforskade stigar, samtidigt som växtligheten sakta sluter sig kring dem. Lage Nordling (KosmoKid) och Alexandra Shabo (Alexandra Shabo Collective) är några av södra Sveriges mest intressanta röster på jazzscenen, och i Our Haunted Garden är de fullständigt ohämmade i sin expressivitet.

Lage Nordling - gitarr och effekter

Alexandra Shabo - sång och effekter

Ljud och Bild
Duon Ljud och Bild bestående av Karin Pallarp Nilsson och Anders Kjellberg växte fram ur Dalslands djupaste skogar. Närheten till naturen är påtaglig i texterna och musiken. Uttrycket kan beskrivas som psykedeliskt 60/70-tal, shoegazepåverkat och drivet av 80-talssynthar och monotona basgångar. Låtarna varierar från mjukt släpiga och drömska till att omfamna ett våldsammare uttryck som tangerar hårdrock. Utöver naturromantiken präglas musiken av suggestivitet och mystik. Live framträder duon som kvartett.

Anders Kjellberg – gitarr, bas, klav, sång

Karin Pallarp Nilsson – gitarr, klaviatur, sång

Erik Ridelius – klaviatur, bas, percussion

Gustav Nilsson – trummor

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer