Event inställt

ÖSTGÖTA KAMMARKÖR möter jazzpianisten och kompositören ELISE EINARSDOTTER

100,00 SEK - 200,00 SEK

Plats

Datum

29 mar 2020 17:00 - 19:00

Beskrivning

Jazz och ballader - Östgöta Kammarkör möter pianisten och kompositören Elise Einarsdotter

I denna konsertproduktion möter Östgöta Kammarkör pianisten Elise Einarsdotter. Vi bjuder gemensamt ett jazzinspirerat konsertprogram, byggt kring Elise egen musik och val av texter. Ballader, körklanger, finurliga melodivändningar och fantastiska texter som på alla sätt berikar, drabbar och berör!  

Elise Einarsdotter, 2019:års vinnare av Sveriges Radios kompositörspris Jazzkatten, medverkar i denna konsert tillsammans med musikanterna Olle Steinholtz, kontrabas och jazzsångerskan Margareta Bengtsson.

Margareta Bengtsson, sång, Olle Steinholtz, kontrabas, Elise Einarsotter, piano

ÖSTGÖTA KAMMARKÖR, Christina Hörnell, dirigent

Arrangör

Östgöta Kammarkör är en del av Musik vid Linköpings universitet och de ca 40 sångarna i kören har lång erfarenhet som korister. Ungefär hälften av medlemmarna har högre musikutbildning och musik som yrke. Repertoaren håller sig inom klassisk västerländsk körmusik i nära samarbete med vår tids kompositörer. Östgöta Kammarkör samarbetar med länet orkestrar och gör även genreöverskridande samarbeten med gästande musiker och sångare. 

Lokal

Hedvigs kyrka Hedvigs kyrka, TYSKA TORGET 1, 602 24 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.