Österlen Garden Show 2023

Österlen Garden Show 2023

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

13 maj 2023 10:00 - 14 maj 2023 16:00

Beskrivning

Välkommen på vårens mysigaste trädgårdsmässa i Lunnarp på Österlen! Här finner du massor av utställare med alla odlingsprodukter du behöver till dina odlingar, med allt från ätbara perenner eller ovanliga växter till krukor, lokalt producerade fröer, trädgårdsmöbler, trädgårds och lantbruksmaskiner till vackra plantor och växthus. Kom och se våra fantastiska inspirationsträdgårdar skapade av ett flertal lokala designers!


Vi har på våra två scener spännande föreläsare såsom Johannes Wätterbäck från Farbror grön, Mia Gröndahl från Österlens trädgårdssällskap och Henrik Stridh från Äppelriket. De lyfter en bredd av ämnen såsom äpplen och cider, Österlens rosor, hur vi engagerar barn och yngre generationer i hållbar odling, till hur du rustar upp dina trädgårdsmöbler och krukor! Alla barn är hjärtligt välkomna och vi har barnaktiviteter där du kan så, måla och pyssla till exempel. 


Du hittar all information på vår hemsida www.osterlengardenshow.se. Kom och låt dig inspireras hos oss i Lunnarp denna vårhelg!

Lokal

Österlen Garden Show, Kverrestadsvägen 23, 273 96 Tomelilla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.